Stiti cum e cu pisicile: au grija sa-si aleaga cele mai bune perne pe care sa toarca, curatenia este importanta pentru ele, e musai sa primeasca ce e mai bun: cel mai bun spatiu, cea mai buna mancare, multa iubire si neaparat distractie de calitate.

Pentru ca pisica Zigy este cea mai alintata dintre toate, nu avea cum sa nu-i iasa cel mai bun club de joaca din oras pentru copii, dar si pentru parinti. Sa va spunem si de ce.

familie petrecere

Zigy se gandeste si la parinti

Spre deosebire de alte locuri de petreceri pentru copii, la Zigy parintii au un loc numai si numai al lor. Stim cat este de importanta relaxarea pentru ei si ca si-ar dori sa aiba si ei cateva clipe de ragaz si de liniste, sa socializeze cu alti adulti sau macar sa faca activitati de oameni mari, in loc sa se implice activ in petrecerea copiilor.

joaca cu parintii carti

In clubul lui Zigy, parintii isi gasesc si ei locul. Si nu este unul inghesuit sau improvizat, ci chiar le este dedicat. Are mese si bar, de unde pot comanda o cafea sau bauturi alcoolice, si are chiar si mese de biliard, ping-pong si jocuri VR 9D.

 

Copilul tau are o mancare preferata? Adu-o la petrecerea lui!

Zigy stie foarte bine ce inseamna sa-ti placa o mancare extrem de tare. De aceea, daca vrei sa vii la petrecere cu mancarea ta, pisica noastra este de acord.

Zigy nu-ti impune o anumita mancare, nu vine cu meniurile proprii pe care e musai sa le cumperi. Te lasa pe tine sa gasesti cele mai delicioase mancaruri la preturile pe care ti le doresti, iar ea iti pune spatiul la dispozitie.

Loc spatios pentru toate nazdravaniile

Imagineaza-ti 400 de metri patrati dedicati distractiei! Da, atat de mult spatiu punem la dispozitie pentru joaca, dans, teatru, petreceri si tot felul de ateliere. Suntem pregatiti sa gazduim 48 de persoane care sa se simta in largul lor si sa aiba loc de desfasurare.

 

petreceri copii bucuresti

Patru pachete de petrecere, sa ai de unde alege

Pentru ca fiecare copil este diferit, si fiecare petrecere este diferita. De aceea, Zigy s-a gandit la patru tipuri de pachete, asa ca sigur gasesti ceva pe gustul familiei voastre. Poti alege intre Zigy cel Mic, Zigy cel Alintat, Zigy cel Nazdravan si Zigy cel petrecaret. Orice ai alege, noi suntem gata sa facem tot ce putem pentru a va simti bine.

Asa ca nu mai sta pe ganduri: la Zigy sigur e cel mai bine!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.