Pssst, avem ceva de marturist: in vacanta de iarna ce tocmai a trecut, am avut ceva timp la dispozitie sa punem tara la cale si sa ne facem planuri de viitor. Ne-am adunat cu totii la masa, am pus-o pe pisica Zigy la loc de cinste, fix in capul mesei, si am inceput sa facem schimb de idei crete.

Asa se face ca ne-am dat seama ca suntem mai mult decat un spatiu de joaca. Sa va explicam.

Un loc pentru fiecare copilas

In primul rand, in casuta lui Zigy este loc pentru fiecare copilas, indiferent de varsta. Avem activitati pentru cei mai mititei, dar si pentru copii mai mari si fiecare dintre ei isi gasesti aici distractia si voia buna.

Iar atunci cand alegi sa organizezi la noi petrecerea pentru copilul tau, ne adaptam activitatile in functie de varsta, dar si de preferinte. Zigy cunoaste o grrrrramada de oameni talentati, gata oricand sa se costumeze in personaje indragite sau sa vina cu tot felul de ateliere tematice si sa-i bucure pe copii.

Activitati pentru toate gusturile

De cand si-a deschis pentru prima data portile si pana in prezent, pisica Zigy s-a gandit la activitati pentru toata lumea. Am avut teatru de papusi, petrecere cu costume de Halloween, ateliere de confectionat ingerasi, l-a adus la ea chiar si pe Magicianul Marian Ralea. Mai nou, copiii care iubesc sportul si relaxarea sunt invitati sa incerce o clasa de yoga special adaptata pentru ei.

Jocuri de ultima generatie

In clubul lui Zigy este loc pentru multe, chiar si pentru jocuri de ultima generatie: playstation in tandem sau jocuri 9D realitate virtuala, pentru copiii mai marisori si chiar si pentru parinti.

Si apropo de parinti, are Zigy ceva numai si numai pentru ei: mese de biliard si ping-pong si o zona de bar si mese, unde se pot relaxa, in timp ce copiii petrec.

Abonament cu acces la multe activitati

Daca va place mult la noi, aveti posibilitatea sa le faceti copilasilor un abonament ce le va asigura accesul la o sumedenie de ateliere, piese de teatru, jocuri si alte surprize pe care le pregatim cu drag.

Asadar, dragii nostri, acum intelegeti de ce Zigy nu are un simplu loc de joaca, ci un adevarat CLUB.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.