atelier handmade pentru copii

Hai sa facem ingerasi!
Dupa cum stiti, pisicile nu prea iubesc zapada. Totusi, una dintre activitatile preferate ale pisicii Zigy este sa stea pe calorifer, la caldurica, si sa se uite pe geam la copiii care fac ingerasi din zapada. Daaaa, Zigy adorrrra ingerasii!

De aceea, cand a constatat ca inca nu avem zapada, s-a intristat putin, dar apoi a gasit o solutie sa aduca ingerasii in casuta ei. Asa se face ca si-a chemat un ajutor de nadejde, pe Mutunachi cel care stie sa faca ingerasi din fetru, si l-a invitat la ea, i confectioneze ingeri impreuna cu copilasii.

Povesti cu ingerasi, atelier handmade susținut de Mutunache

Pe 20 decembrie, de la ora 19:00, o sa fie mare veselie la Zigy in casuta, caci Mutunache ii va invata pe copii cum sa faca ingerasi din fetru biodegradabil, sa-i umple cu plus si sa-i decoreze cu accesorii colorate.

Pe fundal, copiii vor asculta colinde, iar daca li se va face foame, vor putea sa devoreze turta dulce din candy bar, alaturi de o cana mare de ciocolata calda. Un povestitor surpriza le va spune povesti de iarna, iar ingerasii pazitori ii vor veghea in tot acest timp.

Va fi un atelier calduros si plin de iubire pentru ca pisica Zigy si-a propus sa le spuna copiilor despre spiritul Craciunului care, dupa cum stiti, nu este numai despre cadouri si brad impodobit, ci si despre bucuria de a fi impreuna cu cei dragi.

eveniment copii

Alte surprize pregatite de Zigy

Ingerasii vor fi tema centrala a intalnirii, insa nu vor lipsi si alte surprize: Zigy si Mutunache vor amenaja un photo corner tematic, unde veti putea face fotografii de familie in peisaj de iarna, pe care sa le inramati si sa le transformati in amintiri frumoase.

La finalul atelierului, copiii vor fi pictati pe fata in ce personaj vor dori ei.

Alte detalii despre atelier:
Atelierul este destinat copiilor intre 6 si 12 ani, dar si cei mici vor fi distrati de un animator dedicat, asa ca ii asteptam cu drag !

Materialele aduse de Mutunache: foarfece, lipici, fetru și alte accesorii decorative, extra cartoline colorate si carioci pentru cei care vor sa daruiasca ingerasul cuiva drag si vor sa ii scrie un gand bun.

Parteneri: Adelina Dinu (Mutunache)
Coorganizator: Andreea Tamas.

 

Cine este Muțunache?

Muțunache e mare maestru croitor. Inventează figurine fermecate din fetru care îți inveselesc hainele și îți umplu sufletul și casa de bucurie. Odată văzute și atinse ele prind viață și te copleșesc cu energie bună și umor.

Adelina Dinu este cea din spatele lui Muțunache, iar când creează, coase exclusiv de mână, folosește fetru moale biodegradabil și umple figurinele cu pluș ghiduș antialergenic. În plus, fiecare personaj creat vine și cu povestea lui unică, scrisă de mână tot de Muțunache pentru fiecare persoană care îl primește.

Cum a apărut Muțunache?

Acum 3 ani, când, din lipsa de buget pentru cadouri pentru cei dragi, m-am apucat de inventat și cusut animăluțe din fetru pentru prieteni și familie. Meserie am furat de la mama, ea fiind croitoreasă, iar cu fiecare muțunache realizat, mă încarc de bucurie, bucurie ce simt că trebuie transmisă mai departe.

Dacă vrei să vezi ce face Muțunache, te așteptăm cu drag să îți alegi muțunachele preferat pe paginile:

Facebook: https://www.facebook.com/mutunache/
Instagram: https://www.instagram.com/mutunachele/
Vezi toate detaliile evenimentului:https://www.facebook.com/events/2040542346049391/

5 comentarii

  1. Foarte nimerite cadouri pentru cei mici!

  2. Ce tare și ce frumos!
    Abia aștept să ne povestești despre eveniment!

  3. Foarte fain pare. Un astfel de atelier este de neratat.

  4. Iubesc genul asta de ateliere si tare mult mi-as dori si eu sa particip cu cea mica. Urmaresc chestiile astea locale si imi place sa le bifez

  5. Vai cat de drăguț, cu siguranță le place celor mici. 😊 😊

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.