spectacol copii mos nicolae

Dragi copii mari si mici,
Poate va intrebati daca pisica Zigy va mai iubeste. Siiiiiigur ca da! Va iubeste atat de tare, incat s-a gandit sa va faca cunostinta cu unii dintre cei mai buni prieteni pisicesti: Zozo Chit si Pisica Miorlaita. Ii cunoasteti? Cum nu?

Daca sunteti fani ai spectacolelor muzicale, probabil i-ati mai intalnit. Iar daca nu, ziua de 2 decembrie este un bun prilej pentru a-i vedea pentru prima oara. Ei vor ajunge in fata voastra datorita actorilor talentati de la Teatrul Ancuta, mari iubitori de arta, dar si de copii. Si de pisici, norrrrrmal!

Asadar, lunea viitoare, de la ora 18:00, timp de trei ore, este mare petrecere in casuta lui Zigy. Mai intai, Zozo Chit si Pisica Miorlaila va vor amuza cu cantece si dansuri, iar apoi vom continua sa ne distram cu pinata, limonada de fructe, un recital de colinde si multe alte surprize.

Zigy te ajuta sa te pregatesti de Mos Nicolae

Toata lumea stie ca in dimineata zilei de 6 decembrie, vine Mos Nicolae, nu-i asa? Ce-ar fi sa te pregatesti din timp pentru venirea lui? Anul acesta, Mosul si-a luat un nou ajutor: pe pisica Zigy. Ea si-a propus sa ajute pe copii sa-si lustruiasca ghetutele bine-bine, ca sa primeasca si mai multe cadouri.

Asa ca, daca vii pe 2 decembrie la noi, neaparat sa o intrebi pe pisica daca ghetutele tale sunt pregatite pentru venirea Mosului, da? Cine stie, poate primesti si cateva ponturi despre cum sa le faci sa straluceasca mai tare.

Oricum ar fi, pe 2 decembrie distractia o sa se adune toata in casuta lui Zigy, asa ca te asteptam cu portile larg deschise.

Vii, da?

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.