Ce poate fi mai important in viata unui copil, decat zilele in care toti prietenii lui sarbatoresc faptul ca, oficial, a mai crescut cu un an? Este ziua aceea numai si numai a lui, in care se trezeste de dimineata si stie ca va fi in centrul atentiei: toata lumea ii face urari, ii da cadouri si ii face pe plac.

Zigy, desigur, nu poate sa lipseasca dintr-o zi asa de importanta, asa ca isi activeaza toate superputerile si se transforma in Zigy cel Petrecaret, cel care ofera petreceri aniversare de neuitat.
Mai intai, el ii numara pe prietenii copilului tau. Face acest lucru nu neaparat sa se asigure ca vor incapea toti in spatiul sau de joaca (Incap! Avem 470 de metri patrati), ci mai mult asa, de amuzament. Apoi, se pune pe decorat spatiul.

onomastica copii

Bineinteles, asta dupa ce a stat la taclale cu parintii copilasului care l-au informat despre toate preferintele si toate mofturicile copilului. Zigy este pregatit sa le faca pe toate! Aduce baloane colorate si un banner vesel, personalizat cu numele copilului, dar si alte accesorii amuzante: tacamuri colorate, coifuri si sunatori, pinata sau balon Jumbo, artificii la tort. De toate are Zigy!

Timp de trei ore, cat dureaza petrecerea, invitatii au spatiul numai si numai pentru ei si au acces la toate minunatiile: jocuri video 9D Realitate Virtuala, Playstation, ping-pong, biliard, ring de dans.
Cand toti invitatii au ajuns, Zigy ii serveste cu un meniu complet, o apa minerala si o limonada, dar si cu sampanie pentru copii, ca petrecerea sa fie completa. Parintilor le rezerva o masa intr-un loc mai retras, unde sa poata avea si ei niste discutii de adulti, in timp ce rontaie saratele si alune, tot din partea pisicii noastre petrecarete.

Iar punctul culminant este atunci cand Zigy isi cheama prietenul animator, deghizat intr-un personaj indragit de sarbatoritul zilei. Acesta petrece 90 de minute cu copiii, facand toate giumbuslucurile si nazbatiile.

Si multe alte surprize va mai pregateste Zigy cel Petrecaret, iar de vreti sa le vedeti pe toate, poftim de intrati pe pagina in care va povestim in detaliu despre oferta noastra de petrecere!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.