petreceri copii bucuresti

Fiecare copil este diferit si ce ii place unuia nu-i place altuia, asta stim deja. Unora le place sa se inconjoare de mult-multi prieteni, iar altii ii prefera doar pe cativa dintre ei. Unii iubesc povestile, si altii jocurile video, iar daca intram in capitolul “Personaje preferate”, s-ar putea sa nu ne ajunga un simplu articol de blog, sa-l dezbatem cum se cuvine.

Da, oamenii sunt diferiti si tocmai asta este farmecul. De aceea, pisica Zigy s-a gandit la patru tipuri de pachete pentru petrecerile in spatiul ei de joaca. In felul acesta, se asigura ca acopera toate gusturile, toate mofturicile, dar si toate bugetele.

petreceri si evenimente copii

Zigy ii primeste pe copii la joaca in fiecare zi din saptamana dar, de regula, week-end-urile sunt dedicate petrecerilor. Din ce in ce mai multi parinti aleg un spatiu de joaca pentru petrecerea copiilor si astfel scapa de dureri de cap legate de mancare, curatenie si, mai ales, modalitati creative de a tine o mana de copii “in priza”. Lui Zigy ii place la nebunie sa distreze copiii, dar si sa-i vada pe parinti bucurosi. Poate de aceea fac o echipa atat de buna.

Cele patru pachete de petrecere (descarca oferta) – Zigy cel mic, Zigy cel Alintat, Zigy cel Nazdravan si Zigy cel Petrecaret– sunt asezate in ordinea crescatoare a preturilor si la fiecare dintre ele se mai adauga unul sau doua beneficii in plus. Insa toate vin cu multa distractie si voie buna si, orice ai alege, copiii se vor simti bine in spatiul nostru de joaca.

petrecere cu tobogan

Pe langa aceste pachete, Zigy va mai ofera si ceva in plus. La cerere, ea poate vorbi cu prietenii sai pentru a-i invita la petrecere. Zigy cunoaste magicieni si animatori, are o sursa buna de unde poate aduce pinata si le poate da acces copiilor (si parintilor) in zona cu jocuri 9D realitate virtuala. Numai sa ne spuneti dinainte!

petrecere VR Realitate Virtuala

 

petrecere botez zane si animatori

Este important de stiut ca pisica Zigy nu este deloc pretentioasa si ii intelege pe cei care vor sa aduca mancare sau dulciuri in plus, fata de ceea ce contin pachetele oferite. Iar daca sunteti fani Pizza Hut, primiti de la noi vouchere cu 10% reducere pentru comenzile lor. Ne sunt vecini si avem mare incredere in produsele lor.

zigy loc pentru petreceri bucuresti

Acestea fiind spuse, va asteptam la distractie. Miauuu!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.