Cand suntem copii, ne dorim sa crestem mari si sa facem si noi tot ceea ce fac mami si cu tati, dar apoi devenim adulti si ne dam seama cat de bine ne era in copilarie. Nu mai putem da timpul inapoi, insa putem construi ceva care sa ne aduca aminte de acea perioada, dar sa bucure si copiii din prezent. Noi am deschis un spatiu de joaca.

Am ales-o pe Zigy, sa ne fie partener de nazbatii. Zigy este o pisica tare jucausa, alintata si curioasa, mereu pusa pe sotii si pe inventii de jocuri noi si distractie pana in seara. Impreuna cu ea, am gandit un spatiu de joaca in care cei mici sa nu se plictiseasca deloc, in timp ce parintii lor merg linistiti la cumparaturi sau socializeaza la o cafea.

petreceri si evenimente copii

Zigy va asteapta cu 200 de metri patrati de distractie. Aici, copiii pot alege jocurile care le plac cel mai mult: avem biliard si ping-pong, dar si o zona separata pentru jocuri 9D realitate virtuala. Sa vedeti ce veselie este cand spatiul este plin! Fiecare isi gaseste cate ceva de facut si se simte bine!

Iar cand vine vorba despre petreceri, suntem maestri in organizarea lor! De vineri si pana duminica, tot spatiul este dedicat micilor petrecareti, dar si parintii pot avea parte de distractie. Unele dintre jocuri sunt atractive chiar si pentru cei mari, iar daca vor sa se relaxeze, au la dispozitie o zona doar a lor, unde pot discuta in liniste, in timp ce savureaza o bautura si se bucura de cateva clipe de relaxare.

Zigy mai este si extrem de prietenoasa, asa ca si-a facut tot felul de cunostinte, pe care abia asteapta sa le aduca, sa ii distreze pe cei mici. Din cand in cand, prietenii lui Zigy, oameni talentati si extrem de priceputi, vin in spatiul nostru de joaca si organizeaza, pentru copii, ateliere de pictura, de modelaj, de constructii cu Lego si chiar si piese de teatru. Frumos, nu-i asa?

Pisica Zigy si oamenii ei va asteapta la joaca in fiecare zi, in Complexul Comercial Prosper, din Sectorul 5. Miauuu!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.